Поредната кампания за набиране на средства в полза на "Левски" вече е в действие, а зад нея стои Андрей Аспарухов, син на клубната легенда Георги Аспарухов - Гунди. Живеещият от години в САЩ бивш футболист на столичани подема инициативата "Един за всички, 1000 за "Левски"! 

Идеята на Аспарухов е да бъдат събрани 1000 съмишленици, които чрез месечен абонамент в размер на $20, да подпомогат детско-юношеската школа на клуба. Кампаниятa вече е активна в платформата HelpKarma, а ето и какво гласи официалното съобщение на клуба:

"Целта ни е да обединим съмишленици, живеещи извън пределите на Родината и милеещи за случващото се с "Левски". Разбира се, всеки желаещ да се включи в подкрепа на развитието на младежкия отбор на клуба е добре дошъл. Колкото повече хора знаят, толкова повече средства ще се съберат. Аз съм се ангажирал с "1000 за "Левски", с цел да намерим 1000 дарители извън България, които да осигурят $20 на месец за школата. Сумата, която гоним не е малка и затова насочвам усилията си основно към тази кампания", сподели Андрей Аспарухов.

Причината да бъде избрана платформата на HelpKarma е, че в нея денонощно и напълно прозрачно може да се проследи активността на всички, които ще се включат.

ПФК "Левски" поднася своята искрена благодарност към Андрей Аспарухов за това, че отново се превръща в пример за всеотдайна любов към клуба и с действията си обединява и вдъхновява "синята" общност"

Поставената цел е да бъдат събрани $240 000.