Треньорът на Левски Георги Тодоров обяви, че подава оставка и напуска поста след 1:2 от Черно море в София. Поредният слаб резултат оставя "сините" с 11 т. от 10 кръга.

Този път поражението дойде и срещу 10 души, тъй като гостите останаха с човек по-малко още през първото полувреме.

"Намирам причината за загубата в неопитността и младостта. Изиграхме добро първо полувреме - каза Тодоров пред Диема спорт веднага след края. - Можехме да удвоим преднината си. Хората са прави и искат оставки. Прави са да питат дали няма крайни защитници в България. Глупави грешки направихме...

Загубихме от Славия по същия начин. Вместо да ги натиснем и да отбележим гол с човек повече, ние допуснахме грешки. Както виждате, започнаха половината да треперят. Явно Левски е много висока топка за някои от футболистите.

Заслужавахме да вземем точка от мача със Славия. Раздадоха се момчетата и не успяхме да отбележим гол. Днес от това, което видях през второто полувреме, Черно море напълно заслужено ни победи.

Феновете ще получат оставка. Знам през какво съм минал през тези четири месеца и какво съм направил. Вече ми омръзна.

Грешките на играчите са основната причина. Това се започна от първия мач.

Един човек грешки веднъж, втори път пак грешки. Когато не си вземеш поука, става малко глуповато. Ако някой някъде намери футболист, който да му каже, че съм казал да не победи, ще се откажа от тази професия."