Същинска еуфория обзе привържениците на "Левски" преди домакинството на Айнтрахт (Франкфурт) в Лигата на конференциите в четвъртък.

Днес официално бяха пуснати в продажба билетите за мача на стадион "Васил Левски", а в социалните мрежи се появиха кадри на запалянковци, които от ранни зори чакаха отварянето на касите на клубното съоръжение.

Билетите се продават както на "Герена", така и на касите на Националния стадион на улица "Гурко", като ограничението е по пет пропуска на човек. В предходните дни с преимущество бяха притежателите на абонаментни карти, а днес започна и свободната продажба.

Освен пълни до краен предел трибуни със "сини" фенове, в четвъртък в столица се очаква и сериозна инвазия от фенове на германците.

Ултрасите на Айнтрахт през последните години се доказаха като едни от най-верните и темпераментни на континента, а по пътя към триумфа в Лига Европа през 2022 година бяха навсякъде с любимците си.

И винаги поне по няколко хиляди, колкото по всяка вероятност ще бъдат и в столицата ни тази седмица.

Утре на софийското летище ще кацнат общо пет полета от финансовата столица на Европа, а в деня на мача се очакват още четири преди началния съдийски сигнал, който е от 20:00 часа.