Английската футболна асоциация даде старт на разследване срещу неизвестен извършител - настоящ или бивш играч на националния отбор.

Получена е информация от сигурен източник на "Сън", че играчът е хванат да употребява кокаин в нощен клуб преди дни. Случило се е по време на коледно парти на отбора му след гостуване във Висшата лига.

"Сън" публикува цялата история, но отказва все още да спомене за кой играч става дума, за да поддържа интереса и се възползва максимално от информацията, която получи.

Всичко се развива след мач на въпросния отбор, по всяка вероятност на Боксинг дей - 26 декември. Клубът е имал проблеми в съблекалнята през целия сезон. Ето и каква е историята:

"Не беше официалното ни коледно парти, но се събрахме на Коледа с момчетата и треньора - да изпием по едно след мача и да се поотпуснем малко. Един от съотборниците ни го видя (бел. ред. въпросният провинил се играч) да влиза в тоалетната и да изшмърква няколко линии кокаин."

"След като излезе от там, беше напълно неадекватен и не спираше да говори глупости. Освен надрусан, той беше и пиян. Мениджърът беше бесен. Той го изрита, мислейки си, че само е препил, но после узна истината. Това определено не ни помогна, защото през целия сезон имахме проблеми в съблекалнята."

"Сега резултатите ни се подобриха много, но този случай идва в най-лошото възможно време. А и този играч знаеше, че няма да бъде посетен от допинг-ченгета в следващите няколко дни, защото същия ден сутринта беше дал тест за забранени стимуланти", разкрива въпросният източник на вестника.

Футболистът най-вероятно ще бъде хванат и ако се докаже вината му, го чака наказание от 2 години, както е по правилник.