Тервел Златев трябваше официално да бъде представен като нов изпълнителен директор на Ботев (Пловдив) днес. Това обаче не се случи, защото той бе изгонен от група фенове на "канарчетата" на клубната база в Коматево.

Част от тях не скриха недоволството си от назначенеито на Златев, който вече веднъж бе част от клубното ръководство - по времето на Цветан Василев.

Днес той бе изгонен от базата с викове "Тервел вън!", предават пловдивските медии. Златев е недолюбван от бултрасите заради това, че при напускането си предния път заведе дело срещу клуба.

"Георги Самуилов определи часа, в който днес Тервел Златев да дойде и да бъде представен", заяви членът на Управителния съвет на Сдружението на привържениците на Ботев Борис Гиздаков.

Самият Самуилов се оттегли от председателския пост на съвета на директорите на "жълто-черните" през миналия месец. 

"Тези агресивни момчета подходиха по този начин. Тепърва ще говоря с Тервел, който всички членове на Сдружението избрахме единодушно. Да, има вариант да се е отказал след това посрещане. В Сдружението също ще обсъдим новосъздалата се ситуация", добави Гиздаков по адрес на създалата се ситуация.