Треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели своите изводи след загубата с 0:1 от ЦСКА във Вечното дерби. “Сините” бяха над четвърт час с човек повече, но така и не успяха да намерят път към вратата на съперника и да отбележат гол.

“Загубихме, да. Много хора очакваха катастрофа. Футболът е чудна игра, ако даваш всичко от себе си. Не бяхме 90 минути на нужното ниво като агресия. ЦСКА е много здрав и агресивен отбор. Една такава ситуация на Али Соу им достигна. Имахме някои положения, но ни липсваха последен пас и последен удар. Много труден месец за нас, за мен особено. Трябва да се успокоим, да направим добър анализа и да играем по-добре през пролетта”, започна той.

“Имахме положения, но винаги търсим допълнително решение, а не удар във вратата. Бяхме търпеливи и получихме шанс чрез Насиру, но това е играта. Новият спонсор е фактор за по-спокойна работа на всички. Сега е момент да се успокоим. Имахме много проблеми този месец, но не търсим оправдания. Това е футболът. Това е животът. Трябва да се пазим здрави, а всичко друго ще го направим”, смята треньорът.

“Трябва ни добър анализ на кои позиции ни трябват играчи. Благодаря на Станислав Иванов за отношението му към клуба. Даде всичко от себе си, интерес има и към Найджъл Робърта. Утре имаме среща и ще видим”, завърши той.