Треньорът на Левски - Славиша Стоянович, отново засегна темата с трансферите в клуба.

Под негово ръководство "сините" постигнаха 5 победи от 5 мача и оглавяват класирането, но Стоянович неведнъж заяви, че се нуждае от нови играчи на няколко позиции.

"Разполагаме с много играчи - 26 полеви. Но ситуацията е такава, че на някои позиции имам недостиг на футболисти, а на други излишък. Ще видим какво ще правим с тези, които са ни екстра. Искам играчи на 2-3 позиции, не само на една. Но във всеки случай е по-добре да продължим с този състав до декември, отколкото да вземем някого и да допуснем грешка.

Не желая да се купува играч само по кадри в интернет. Искам да познавам футболиста, когото ще вземем - да съм наясно с характера му, да проведа разговори с негови бивши треньори, да знам каква му е историята. И едва след това да мога да кажа: "Ето, този е добър за Левски, а другият не става", коментира Славиша Стоянович, цитиран от "Тема спорт".

От идването на Стоянович в Левски вече пристигнаха естоснкият халф Богдан Вашчук и френския бранител Луи Нганиони, като и двамата все още не са записали мач с екипа на "синтие", а французинът няма дори и тренировка.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/3273-54403/023100