Един от най-опитните и обичани футболисти в Лудогорец - Сисиньо, приключи кариерата си в клуба. 11-кратните шампиони продадоха на бразилския Баия десния бек, след като приключиха преговорите с успех, а играчът договори личните си условия.

Неусано Де Жесус Гусмао, както е цялото име на бразилеца, е седемкратен шампион на България и четирикратен носител на Суперкупата.

Той си тръгва от Лудогорец след 245 изиграни мача, 6 гола и 24 асистенции във всички официални турнири в рамките на 7 години. Има и седем мача за националния отбор на България.

"Сисиньо, благодарим ти за всичко, което направи за Лудогорец. Благодарим ти за емоциите по стадионите в България и Европа. Благодарим ти за незабравимите вечери и безсънни нощи! Завинаги оставаш в сърцата ни. Казваме ти довиждане, но не и сбогом. Защото вратите на Лудогорец винаги ще са широко отворени за теб!", написаха от клуба.

Самият играч пък заяви, че възнамерява някой ден да се завърне в България и в Лудогорец, макар и не като футболист.

"В Лудогорец прекарах най-хубавите си години. Оставям много приятели в Разград. Малко съм тъжен, но така е във футбола и спорта. Не си тръгвам завинаги. Ще се видим отново", коментира Сисиньо.