Ръководството на Лудогорец се извини официално на феновете за кошмарния мач с Нордшеланд. "Орлите" допуснаха исторически най-голямата си загуба - 1:7, след което целият треньорски щаб и всички директори подадоха оставки.

Чака се решението на собственика Кирил Домусчиев. То обаче се бави, което означава, че в Лудогорец поне засега няма да има промени. Днес е мачът с Пирин, като се очаква след неговия край да стане ясна съдбата на Петев, Петричев и компания.

След срамния мач феновете обявиха бойкот, но от клуба ги призоваха да размислят с официална позиция на сайта.

Ето и цялото обръщение от клуба към запалянковците:

"Уважаеми фенове,

В четвъртък любимият ни отбор загуби тежко в Лигата на конференциите. 1:7 в Дания е абсолютно неприемлив резултат за всички нас, заради което поднасяме нашите извинения. Подобен провал не отговаря на името и амбициите ни в Европа. Загубата от Нордселанд е срамна и тя може да бъде компенсирана с добро представяне в следващите мачове в Лигата на конференциите, както и в първенството, където предстои здрава битка за титлата.

Любимият ни отбор няма право на повече грешки в шампионата и затова домакинският мач с Пирин днес е изключително важен. Още повече, че този отбор в предните два мача си тръгна с пълен актив точки от "Хювефарма Арена". Ние обещаваме, че ще върнем доверието ви още днес с добра игра и победа. Вярваме, че ще бъдете на "Хювефарма Арена" и ще подкрепяте отбора, както сте го правили винаги. Нека подкрепим талантите от Лудогорец U19, които в 18,00 ч. на базата "Гнездо на орли" ще се борят с Динамо Минск в младежката Шампионска лига.

Лудогорец никога не се предава! Клубът е над всичко! Заедно ще постигнем целите си", написаха от ръководството на шампионите.