Хебър изрази недоволството си от съдийството на Валентин Железов при последния шампионатен мач на отбора. У дома в Пазарджик воденият от Любослав Пенев отбор загуби с 3:4 от Локомотив (Пловдив), като още след мача Ел Голеадор негодуваше от решенията на Железов, макар и доста по-кротко от други пъти, в които е атакувал реферите.

Пазарджишкият тим публикува в официалния си канал в YouTube видеоклип със спорните отсъждания на Желевоз, като той не е никак кратък - близо седем минути.

Непосредствено след поражението на своя отбор пък Пенев коментира следното по адрес на съдиите и Локомотив (Пловдив) - "Знам кой е собственикът на Локомотив (Пловдив) и какви надписи носят съдиите на гърба си". Бившият национален селекционер визираше това, че една и съща компания помага на "смърфовете" докато съдиите носят именно нейното лого на екипировката си.

След седем изиграни мача Хебър е на пето място във временното класиране, докато след също толкова срещи Локо (Пловдив) е лидер в подреждането с 19 точки от общо 21 възможни.

"Черно-белите" са един от двата тима, все още недопуснали загуба през новия сезон. Другият е този на Черно море.