Треньорът на Левски - Славиша Стоянович, говори след срещата си с шефовете по повод края на есенния полусезон.

След идването си в клуба в края на миналия месец, Стоянович записа една победа, едно равенство и три загуби. Словенският специалист обаче завари отбор в доста тежко състояние, а и имаше малко време за работа с играчите си.

Левски завърши годината с антирекорд от 15 точки в 16 мача, а Стоянович посочи подсилването в защита като приоритет за клуба.

Клубът също ще се раздели с поне 5-6 свои играчи, а първият напускащ е Орлин Старокин. Опитният бранител бе взет на пожар през лятото, но така и не впечатли с изявите си, а глупавият му червен картон в предишния кръг вбеси Наско Сираков.

"Трябва на подсилване във фаза защита. Това основно коментирахме. Надявам се да имаме средства. Не сме е говорили за Милош Цветкович. Имаме и други опции, но трябва много да внимаваме с бюджета, защото не можем да си позволим грешкиТрябва на подсилване във фаза защита. Това основно коментирахме. Надявам се да имаме средства. Не сме е говорили за Милош Цветкович. Имаме и други опции, но трябва много да внимаваме с бюджета, защото не можем да си позволим грешки.

В крайната зона на защитата сега имаме само по един играч. Трябва ни по-широка скамейка, защото се налагаше футболисти да играят на непривични постове, за да запълваме дупките. Със сигурност всичко е свързано с пари. Не мога да коментирам новия спонсор, но мисля, че играчите получиха някакви заплати.

Имаме позиции, на които разполагаме с повече играчи от необходимото. Сигурно ще искаме да се разделим с някои от тях, но всичко е въпрос на пари и споразумения, защото те имат договори.

Има някаква оферта за Найджъл от Динамо Загреб, но в нея няма конкретни суми. Появи се интерес и от още един клуб за него. За Паулиньо също има интерес - от Азия и от други места. Все още обаче няма нищо конкретно.

Иска ми се и се надявам за първата тренировка да има и нови играчи. Не мога да обещая нищо на феновете, защото ситуацията е такава, че за нищо не можем да бъдем сигурни. Само ще кажа, че ще подходим като професионалисти и ще направим всичко възможно Левски ще изглежда по-добре през пролетта, да играе по-атакуващо", каза Стоянович.