По-малко от 48 часа след финала за Купата на страната, вече се появиха първите спекулации около бъдещето на загубилия треньор - Алън Пардю.

Неговият ЦСКА загуби с 0:1 от Левски, като със сигурност феновете на "червените" очакваха да видят доста повече от своите любимци на терена, най-вече откъм агресия и себераздаване.

Загубата само затвърди неприятната серия на Алан Пардю начело на тима, който освен победата с 3:1 над Славия на Гергьовден, не успя да спечели нито един от останалите четири мача.

По-притеснителното е, че в нито един от тях ЦСКА не успя да вкара гол.

Именно заради слабата игра спред "Тема Спорт" Алън Пардю няма да остане треньор на ЦСКА за следващия сезон.

Той ще довърши последните два мача от настоящата кампания, които ще се изиграят през тази седмица, а след това ще освободи поста. Не е ясно дали британецът ще си тръгне окончателно от клуба или ще се върне на старата си длъжност като съветник.

Разбира се, тази информация не е потвърдена, а "червеното" ръководство може да засвидетелства подкрепа към Пардю, който да получи шанс да направи селекция и да води ЦСКА и през новия сезон.

Със сигурност обаче доста неща ще трябва да се променят в играта на тима, защото в последните седмици позитивите, ако изобщо има такива са изключително малко.

А неприятният период за "червените" фенове бе завършен и с болезнена загуба от вечния съперник във финала за Купата на страната.

БТА