Диего Марадона опроверга слух, че е постъпил в болница след инфарктната победа на Аржентина с 2:1 над Нигерия в Санкт Петербург.

Камерите показаха няколко пъти на трибуните гениалния футболист, който бе във видимо превъзбудено състояние.

ВИЖТЕ ГАМАТА ОТ ЕМОЦИИ НА МАРАДОНА В ГАЛЕРИЯТА.

Аржентински журналисти успяха да заснемат и по-отблизо Диего в ложата му, като ясно се видя, че той трудно седи на краката си.

В началото на мача потанцува с тъмнокожа дама, после крещеше и пееше, при гола на Лео Меси отправяше молитви към небето с празен поглед, в по средата на второто полувреме кадър го улови да ... си почива и да спи.

Накрая размахваше средни пръсти неизвестно към кого и заради какво, след като Маркос Рохо вкара победния гол за Аржентина (2:1).

Снимки: Getty Images/Guliver Photos

На почивката между полувремената медицински лица са били повикани да измерят пулса му и да контролират състоянието на Диего, но след края той е закаран на летището и е хванал самолет за Москва (снимката долу е публикувана в социалните мрежи около 1,30 след полунощ местно време).

Не е в болница, въпреки че след видяното, това изобщо не изглеждаше нелогичен край на вечерта му.

"Искам да кажа на всички, че съм добре. Вратът ме болеше много след първото полувреме и лекарите искаха да си отида у дома. Но как можех да си тръгна в такъв момент?", написа Диего в профила си във фейсбук.

Снимка: Twitter