Кошмарно послание получи футболната суперзвезда Лео Меси. Заплахите са за смърт, като идват от аржентински наркокартел, гръмнаха световните медии. При това - съвсем не става въпрос за шега, тъй като всичко бе подплатено с 14 куршума.

Меси и съпругата му Антонела Рокуцо имат магазин в родния им град Росарио, а бизнесът се движи от родителите на дамата. В 3 през нощта двама души на мотор спират пред въпросния магазин и започват да стрелят с автомат по фасадата.

Оставят и страховита бележка:

"Меси, чакаме те. Хавкин също е наркопласьор, няма да те предпази", гласи посланието, а Хавкин е кметът на Росарио.

Фейсбук

Полицията веднага бе вдигната на крак, но нападателите не са заловени и още се издирват. Родителите на Антонела - Хосе и Патрисия, са в шок от атаката и твърдят, че не знаят каква е причината за атаката. Те се опитват да си изкарват хляба почтено, въпреки богатата си дъщеря.

Местните власти работят по версия номер 1, че става въпрос за изнудване за пари.

Самият Меси притежава огромно имение в покрайнините на Росарио, но в момента живее в Париж. Според френските медии, играчът също се е стреснал от инцидента. Меси и Рокуцо са женени от 2017 година, като са израснали заедно. И двамата са родени в Росарио и се познават от деца, като имат три деца - Тиаго, Матео и Чиро.

Фейсбук