Неймар притесни сериозно Пари Сен Жермен, след като напусна мача с Лион заради здраво влизане на Тиаго Мендеш. В крайна сметка опасенията за травма, която би оставила Ней за дълго време извън игра, не се изпълниха и той се размина с изкълчен глезен и без фрактура и наранявания на тъкани. 

Мендеш е получил смъртни заплахи след случката, като те не са били насочени просто към него, а към цялото му семейство. Това разкри приятелката му Кели, която сподели едно от съобщенията пред CNEWS.

“Ако нещо се случи на Неймар заради стореното от гаджето ти, ще платиш с живота си. И цялото ти семейство. Един по един”, гласи заплахата от привърженик на ПСЖ. Новината за смъртните заплахи бе потвърдена и от Руди Гарсия.

“Тиаго получи много смъртни заплахи, а това е нещо недопустимо”, заяви бившият треньор на Рома, който в момента е начело на Лион.

Междувременно бащата на Неймар открито поиска от съдиите да осигурят повече сигурност на суперзвездата, защото по думите му “противниците се редуват да го ритат и нарушават ритъма му”, като по този начин си спестяват картони.