Собственикът на Манчестър Юнайтед Аврам Глейзър отказа да се извини или да даде отговор на феновете на отбора, които поискаха неговата оставка заради включването на клуба в европейската Суперлига.

Американският милиардер от еврейски произход беше причакан от журналистка на Sky Sports в Палм Бийч, Флорида, но не каза нито дума.

Глейзър се качи в колата си и напълно игнорира репортерката, като тя го запита дали за него феновете са просто клиенти и дали би се извинил.

Феновете на Юнайтед меко казано изразиха своето недоволство преди дербито с Ливърпул в неделя, като нахлуха на стадиона със знамена, факли и провокативно поведение.

В резултат на това големият мач беше отложен за неопределено време, а протестите продължиха около "Олд Трафорд". Те са породени главно заради опита "червените дяволи" да бъдат включени във вече провалилия се проект за Европейска Суперлига с 12 постоянни отбора.

Един от другите собственици на отбора - Джоел Глейзър, призна за грешката и предложи нещо като извинение на привържениците. Не такова обаче бе поведението на брат му Аврам.