Тити Папазов не планира да се отказва от баскетболното треньорство, макар че ще получи 35% от собствеността на фуболния "Левски".

Той бе един от най-активните и настоятелни хора в борбата за прехвърлянето на акциите от доскорошния благодетел на отбора Васил Божков.

"Аз обичам спортната професия и ще продължа да бъда баскетболен треньор, където смятам, че имам висока експертиза", заяви пред "БГНЕС" Тити, който е треньор на "Левски Лукойл", а в миналото е водил и националния отбор на България.

Папазов изрази благодарността си към Наско Сираков, който в момента разполага с мажоритарния пакет от акциите на отбора, но същеврeменно добави, че е готов да се раздели със своите ценни книжа във всеки един момент.

"Дали имам 1 или 35 процента, аз съм показал колко много обичам Левски и колко много се старая да помагам на клуба.

Нито за момент никой не трябва да поставя под съмнение факта, че всеки, който има визия, амбиция и финансови възможности, аз ще се разделя с тези проценти в името и доброто на "Левски", добави треньорът, който заедно със Сираков изгледа загубата на "сините" от Локомотив (Пловдив) в турнира за Купата на България по-рано през седмицата.

Тити каза и че е убеден, че ще се появят много кандидати за спонсори на "Левски", но ще бъдат избрани само най-подходящите.