Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяр, ще отправи последно предупреждение към един от своите играчи в лицето на Джеси Лингард.

Английският национал за пореден път показа, че се слави повече с поведението си извън терена и публикациите си в социалните мрежи, отколкото действията си с екипа на "червените дяволи".

Лингард публикува видео по време на лятната си почивка в Маями и по-конкретно от луксозния апартамент, който споделя със съотборника си Маркъс Рашфорд, бившия играч Ро-Шон Уилямс и техен приятел на име Джамал Бранкър.

На въпросното видео Лингард заснема "сбогуването си със стаята", използвайки поредица от нецензурни реплики, въпреки че сред аудиторията, която го следи има и хиляди деца.

В епилога на заснемането неговият приятел Бранкър имитира, че прави секс на леглото си, което предизвиква смях във връстниците му.

Това не е първият случай, в който Лингард публикува подобен тип видео, което не отива на имиджа на клуб като Манчестър Юнайтед.

В повечето случаи изявите му в социалните мрежи са със съотборниците Маркъс Рашфорд и Пол Погба, които също не се славят като най-сериозните личности в клуба.

Солскяр, който игра в Юнайтед в годините на Сър Алекс Фъргюсън начело, ще проведе личен разговор с Лингард на 1 юли, когато играчите се събират за първа тренировка.

Трябва да се припомни, че и Пол Погба имаше проблем заради изявите си в социалните мрежи, когато Жозе Моуриньо бе наставник. Тогава по време на една загуба от Дарби Каунти с дузпи в Купата на лигата, Погба се кикоти от трибуните на "Олд Трафорд" със свои съотборници.

Онази случка вбеси Моуриньо и допълнително обтегна отношенията му с френския национал, което в последствие доведе и до освобождаването на португалеца.