Жозе Моуриньо отдаде заслуженото на ЦСКА и поздрави родния тим за непримиримия дух.

"Червените" врънаха два гола на Рома, но нямаха време и сили за нещо повече, като загубиха мача с 2:3.

Последните 20-30 минути на мача обаче изцяло принадлежаха на "червените", а това призна и самият Моуриньо.

"Беше трудно, сами можехте да видите. До последната секунда ЦСКА игра с достойнство и чест, въпреки че губеха. При 5:1 резултатът не бе реален. Мисля, че днес заслужавахме да победим, но ЦСКА завършиха мача със сила.

Губехме много топки, а те започнаха да атакуват повече в края. В този период не играхме добре. Имахме късмет, че завършихме първи в групата тази вечер с оглед на резултата на Бодьо. ЦСКА можеше да постигне по-добри резултати в групата.

Знам, че това е един дълъг работен процес със страхотен треньор, който знае какво иска от отбора и може да спечели титлата срещу Лудогорец", каза Моуриньо.

Стойчо Младенов също бе видимо доволен от характера на своите момчета, но призна очевидния факт, че разликата в класите на двата тима е сериозна.

"Подходихме с прекалено голям респект. Второто полувреме бе по-добро. Разликата между италианския и българския футбол е много голяма, това се видя. Показахме обаче, че има въхру какво да надграждаме.

В последното докосване е класта, която трябва да показваме. Мисля, че можем да подобрим това през пролетния полусезон. Ще запомня Лигата на конференциите с добра игра и лоши резултати.

Още сме далеч от най-добрите. Трябва да върнем това време. Ще се радвам Чатакович да сграбчи своя шанс. Йомов получи контузия и поради тази причина го заменихме. Трябва финансова стабилност, добра инфраструктура и постоянство, което се постигна с класни играчи", каза Младенов.