Генералният спонсор на "Левски" отново е помогнал на клуба в труден финансов момент. "Сините" съобщиха на официалния си уебсайт, че от Palms Bet за пореден път са превели авансово плащане, за да могат футболистите да получат заплатите си в срок.

"Групата компании Palms Bet за пореден път авансираха ПФК Левски като преведоха 377 хиляди лева по договорите си с клуба, с което осигуриха навременното плащане на заплатите на футболистите, треньорския щаб и на администрацията на клуба. Липсата на официални двубои и приходи от билети през последните два месеца са причина за недоброто финансово положение на клуба", пишат столичани в съобщението.

През декември 2022 година компанията пак направи финансова инжекция на столичани, но в размер на 330 хиляди лева, като тогава това се случи преди коледните и новогодишни празници.

"С това Palms Bet отново доказва своята безрезервна подкрепа към ПФК Левски не само като спонсор, но и като истински приятел, на който може да се разчита винаги в трудни моменти", добавят още "сините".