Левски се раздели със спортния директор Ивайло Петков по взаимно съгласие след година работа в клуба.

Петков беше назначен на поста на 13 юни 2019 година, но раздялата с него е част от реформите, които прилага новият главен акционер Наско Сираков.

Петков сподели, че оставя с много хубави спомени от Левски и благодари на клуба за съвместната работа:

"Искам да благодаря на собствениците - г-н Божков, г-н Попов и г-н Ганев, които ме поканиха и ми дадоха възможността да работя в най-големия клуб в България. Благодаря на изпълнителния директор Павел Колев и на колегите от администрацията в клуба, с които имах възможността да работя ползотворно и създадохме страхотен екип. С треньорското ръководство работехме в пълен синхрон и разбирателство, с визия за един дългосрочен проект, а именно - силен Левски. Всяко едно решение, което съм взел по време на своя престой е било винаги с цел доброто и правилното развитие на клуба в дългосрочен план. Благодаря и на футболистите от представителния отбор за честните и искрени отношения помежду ни.

Благодаря и на семейството си, което ме подкрепяше непрестанно в тежките моменти. В Левски оставям много добри приятели и прекрасни спомени. Пожелавам много успехи и радостни моменти на най-вярната и многобройна публика в България", заяви Ивайло Петков.

Ръководството на "сините" също благодари за съвместната работа и му пожелава здраве и много успехи.