Стамен Белчев застана за първи път пред медиите, след като пое ЦСКА за трети път.

Спецът ще дебютира в сряда с мач срещу Ботев Пловдив от полуфиналите за Купата на България, като предупреди, че за толкова кратко време няма как да има коренна промяна в играта на отбора.

Все пак Белчев призна, че ще направи промяна в схемата, тъй като не разполага с необходимите футболисти за фланговете.

Спецът също така заяви, че не мисли за удължаване на договора си (в момента е до края на сезона), но се надява да постигне резултати, с които да заслужи правото да остане начело на ЦСКА и за следващата кампания.

Ето какво още заяви Белчев при завръщането си начело на "червените":

"Две години работя с тези млади момчетата, има какво да се желае, ще им дам шанс при всички случаи, но от тях зависи - те трябва да си заслужат този шанс. Имам поглед върху момчетата от втория отбор, има такива, които са близо до договор с клуба. Казах им, че имаме девет финала до края, дай Боже с финала. Ще разчитам на всички. Резултатите увеличават договора и те го намаляват.

Ако има резултати и добри игри, ръководството ще реши дали ще продължа да работя. Надявам се всички да са здрави за полуфинала, ще разчитам на хората, които са в оптимална форма. Няма какво да очакваме големи разлики от тези, които са играли. Сигурен съм, че феновете ще подкрепят отбора. Не е важно как мен ще подкрепят, искам отбора да бъде подкрепен.

Разчитам, че футболистите ще дадат всичко от себе си, за да останат доволни феновете. Фернандо Каранга се е променил, нормално е, минали са години, улегнал е, по-полезен е, надявам се да продължи да дава най-доброто. Не искам да мисля напред, искам с моя щаб да бъдем максимално полезни за ЦСКА. Ръководството ще прецени дали ще продължим да работим занапред. Най-вероятно ще имаме още един помощник в щаба", сподели Белчев.

БТА

ИЗБРАНО