Треньорът на ЦСКА Стамен Белев заяви на пресконференцията преди утрешния мач от Лига Европа с фарьорския Б36, че няма как футболистите му да подценят съперника.

Ако "армейците" успеят да отстранят този съперник, то в следващия кръг те ще се изправят срещу Базел (Швейцария) или Анортозис (Кипър) 

"Няма да подценим противника и ще подходим с максимално уважение. Шансовете ни са 50-50. Футболистите трябва да знаят, че трябвa да се раздават на 100%. Следваме програмата, която сме начертали. Мислим само за утрешния мач, а след това ще мислим за Локомотив (Пловдив). Има лека умора, което е нормално. Всички са здрави", каза Белчев и изяви удивлението си от нежеланието на Локомотив да влязат в положение и да отменят мача с ЦСКА.

"Навсякъде другаде, ако има такава ситуация, мачът ще бъде омтенен. Не разбирам това решение на Локомотив да не се съгласят да отменят мача", обясни още наставникът.

По думите му новото попълнение Тибо Вион е назад с подготовката и няма да е готов за игра, Ахмед Ахмедов се чувства добре и работи за пълното си възстановяване от кондиционна гледна точка, докато при Петър Занев има усложнение след COVID-19, макар да е дал два отрицателни теста.