Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, говори преди началото на новия сезон в Първа лига.

За отборът му той ще стартира по един доста странен начин, срещу новака ЦСКА 1948. Мач между два тима с еднакво име и от еди ни същи град, което безспорно предизвиква сериозен интерес както у нас, така и в чужбина.

Стамен Белчев обаче е уверен в силите на своя тим, но все пак уточни, че играчите не са готови на 100%.

Той обаче изрази положителните си впечатления от новите попълнения, които според него вдигат класата на отбора.

"Подготовката премина добре, при много добри условия на Панчарево. Очакванията са ми да покажем постоянство в играта, да бъдем доминиращи на терена през всички мачове и да направим добър завършек.

Новите са страхотни футболисти. Просто им трябва още малко време, за да покажат истинските си възможности. Дали се очакват още нови? Да, въпрос на време и договорки. Ако могат да се договорят, най-вероятно ще имаме нови попълнения.

Контролите бяха три на брой. На този етап са достатъчни. Дали сме готови, мисля, че винаги има какво да се желае. На 90% сме готови. Винаги, когато има публика на трибуните, е добре за футбола и за нас.

Футболистите са готови. Най-важното е всеки от тях да покаже истинските си възможности и съм сигурен, че нещата ще бъдат наред. ЦСКА има много добри футболисти. Не е нужно да се променят много от нещата. За краткото време, в което работим заедно, със сигурност имам много изисквания - най-вече да бъдем по-компактни, по-добра органицзация и трайно владеене на топката.

Важното е да побеждаваме. Това, че вкарваме по три гола е радващо за всички. Надявам се да продължим в този дух, но винаги има какво да се подобрява в играта и да не се задоволяваме с постигнатото", коментира Белчев.