Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев акцентира върху слабата игра на отбора си през второто полувреме, въпреки победата с 3:1 във Вечното дерби срещу Левски.

"Червените" разбиха съперника си в първата част и поведоха с 3:0, но в началото на втората "сините" върнаха един гол и заиграха много по-добре.

Белчев смята, че това отпускане в неговите рeдици е значимо и трябва да се работи по въпроса.

"Най-доброто беше резултатът. Не от най-добрите мачове за нас особено през второто полувреме, тъй като Левски изглеждаше по-добре. След 3:0 им казах, че мачът все едно започва от 0:0. За съжаление влязохме зле през второто.

Имахме скорост в атака и грешката на футболист на Левски за третия гол ни даде предимство. Има много забележки към играта, но добър резултат. Резервите са, че отборът в защита трябва да се представя много по-добре и да владее по-добре топката. Да я задържаме и да принудим противника да се съобразява с нас.

Футболистите трябва да знаят, че трябва да са готови във всеки един момент. Сега оставих Хайнц на скамейката, в друг мач ще е друг. Имаме много хора на този пост.

Всяка победа срещу Левски е добра. Направихме добра крачка, но трябва по най-бързия начин да си извлечем поуките и да изглеждаме по-добре. Тази победа е сред най-добрите ми срещу Левски, защото имах най-малко време за подготовка.