Един от най-успешните треньори на "Левски" - Станимир Стоилов, изрази разочарованието си от случващото се в "синия" клуб.

Той бе награден с "Венец на победителя" от Министъра на младецта и спорта - Красен Кралев, а след това сподели:

"Сигурно е крачка напред за "Левски", че запази гръбнака на отбора си. Когато има натрупване е по-лесно. "Левски" сега няма да се притеснява, че идват първите мачове и да мисли за селекция.

Има отбор, има треньор, който познава качествата на играчите. При положение, че си купил 21 футболисти за една година и сега добавяш още, ти имаш играчи за три отбора.

Въпросът е, че футболът е бизнес, а така не се инвестират парите на "Левски". Без значение, че те са спонсорски, те са пари на отбора.

Клубът няма стадион и база, а на този етап се оказва, че няма и отбор. Значи тези пари са хвърлени на вятъра.

И по-слаби тимове от "Вадуц" са били препятствие за "Левски", и по-силни не са били. Така че, всичко зависи от това как ще играят "сините", а не "Вадуц".

Те при всички положения ще играят добре организирано, дисциплинирано. "Левски" трябва да играе на ниво. Засега се вижда желание, организация, дай боже и резултати.

Аз оставам с убеждението, че нашият треньор не е така заинтересован от името "Левски". Него повече го интересуват той да е добре. Изказвания от типа "ръководството да каже за селекцията" са крайно несериозни.

Като треньор трябва да отговаряш за всичко - за селекция, за резултати. На този етап той показа, че отговаря само за тренировките. Аз мога и от Казахстан да ги водя.

Не трябва често да се сменят треньорите. Ръководството трябва да си избере начин, по който да управлява, но аз не виждам футболни хора, които да управляват процеса.

Не мисля ,че хората, които управляват са достатъчно компетентни.

"Левски" трябва да има чисто футболно управление. И отделно маркетингово управление, за да се развива и печели добре.

Нефутболни хора не могат да дават оценки на футболисти или да преценяват кой ще е треньор. Как може някой от това ръководство да прецени дали е добър или лош Роси. Той може да му се вижда много добър, а да не е така и обратното".