Станимир Стоилов застана пред медиите ден преди голямото Вечно дерби на родния футбол между отборите на Левски и ЦСКА.

Стоилов обаче няма да има шанс да води своя тим заради червения картон, който получи след края на мача срещу Лудогорец в сряда.

Именно заради това Мъри заяви, че може би го очаква най-трудното му дерби.

Той отказа да коментира треньроската смяна и присъствието на Алън Пардю на "червената" скамейка, а акцентира на своя тим и начина, по който Левски трябва да изглежда.

"Предстои мач с ЦСКА, изцяло мисля за него. Не съм се занимавал с позитивите и негативите в клуба в последните два дни. Може би това ще бъде най-тежкото ми дерби с ЦСКА, защото няма да присъствам. Вината си е у мен.

Имам доверие, имам опитен щаб. Ценко Цветанов е минал през толкова битки, той ще води отбора. Аз допуснах грешка да се изнервя и не мога да бъда на мача. Сигурно ще го гледам от секторите, в които ще бъдат нашите привърженици.

Алан Пардю е опитен специалист, който има изключителен опит в Англия. Не можем да имаме предимство срещу такъв колос. Но не ме вълнуват техните неща, за мен е по-важно как ще се представи моят отбор.

Не съм гледал много мачове на ЦСКА през сезона. Но те имат достатъчен брой добри играчи. ЦСКА винаги е бил сериозен дразнител. Ще се срещнат два отбора, които искат да спечелят и да покажат на България, че неслучайно са най-обичаните тимове.

Стилът на Левски е да се представя добре и да бъде горд, независимо дали губил или печелим. Ако противникът е по-добър, няма какво да направим", завърши Станимир Стоилов.