Треньорът на “Левски” Станимир Стоилов коментира слуховете, свързващи Ивелин Попов с евентуално завръщане в родния му тим. Бившият капитан на България има договор с руския Сочи до края на сезона, а според различни публикации след това може да премине при “сините” като свободен агент. 

“С Ивелин Попов имаме приятелски отношения, като съм му бил треньор в Литекс, в националния отбор. Видяхме се случайно преди Нова година и говорихме. За него вратите на Левски винаги са отворени, ако реши да се върне в България”, каза Стоилов по темата за възможен трансфер.

Колкото до победата над Локомотив (Пловдив) - Мъри даде оценка 5.5 от 10 на своите футболисти. 

“Пет и половина е оценката ми по десетобалната. Първи мач, трябваше да го спечелим по-убедително. Искам да изградим отбор, който да доминира. Локомотив показа увереност, а ние бяхме под напрежение. Трябва да благодарим на привържениците - напълниха стадиона. Тепърва ще изграждаме манталитет на победители, а той се гради точно в такива мачове. Днес най-важното беше, че спечелихме. Смятам, беше заслужена, но имаме своите проблеми в завършващата фаза”, анализира треньорът срещата със “смърфовете”. 

“Играчите с нужното самочувствие се представиха добре, отборът може да играе и доста по-добре. Трябва да поработим и върху статичните положения. Виждам увереност и в доста други футболисти. Последните години Левски често губеше на "Герена" срещу отбори като Локомотив. Трябва да даваме послание. Кръстев беше привлечен точно затова - да внася идеи, креативност. Това не му е таванът, може и по-добре”, добави той.