Христо Стоичков изригна от разстояние срещу Стойчо Стоилов, който е главен мениджър в ЦСКА.

В интервю по-рано днес Стоилов коментира думите на Камата след финала за Купата на България, че "всички в клуба са катастрофа".

Отговорът на най-популярния по света футболист, минал през "червения" клуб, дойде в Инстаграм. Ето какво написа там фамозният номер 8, който очевидно е събрал много гняв към неща, които се случват в клуба, на който е и един от основните акционери.

"Разбрах, че един човек говорил за мен. Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен.

Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича. Господарят му няма да го пази вечно.

Заради него мнозина скачат на ЦСКА сега, но ще им кажа, че този пробит долар няма да донесе добро на ЦСКА. Той е причината ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм далеч от "Армията".

Аз не водя такива футболисти на ЦСКА. Виждам в социалните мрежи колко много го "обичат" този индивид и дано по-скоро бъде изритан от нашия дом.

Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това, което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост.

ЦСКА и феновете ще го запомнят с това, че на всички стадиони искат да го бият и с това колко наши таланти погуби. А на бившия борец ще му кажа: "Не се крий зад тях, ако имаш нещо да ми казваш, телефонът ми е отворен".

Ще завърша с това - армейци, винаги ще съм верен на ЦСКА!"