Христо Стоичков хвърли Генерал Тошево в невиждана еуфория.

Кавалерът на "Златната топка" гостува в североизточния град за поредното представяне на своята "История". Заедно с него беше Владимир Памуков, съавтор на бестселъра. Издателите от "Софтпрес" направиха всичко възможно шоуто да премине по най-добрия начин. Над 1000 книги намериха новите си притежатели.

Естествено - всички с личен автограф от най-известния българин по света. Стоичков направи и нещо невиждано досега. На централния площад в Генерал Тошево най-великият ни футболист участва в импровизирана 15-минутна пресконференция. Този път не му задаваха въпроси само журналисти, а и фенове. Камата с усмивка се забавляваше на всички дори провокативни питания.

Вече като опитен тв анализатор от американския гигант TUDN за него отдавна няма неудобни въпроси. За първи път имаше и викторина между феновете. Най-знаещите получиха артикули от неговия бранд H8S.

"Изключително съм щастлив, че можах да се видя с толкова много хора, които вече мога да нарека мои приятели - каза Стоичков. - Тези срещи са невероятно зареждащи за мен. Турнето на "Историята" тепърва започва".

Стоичков използва гостуването, за да се види с близки приятели в Добрич и Каварна. На финала на деня обеща: "Генерал Тошево, пак ще се видим!"