Христо Стоичков си е Христо Стоичков и характерът му никога не спира да ражда противоречиви новини.

Веднага след отпадането на Реал в Шампионската лига с 1:4 от Аякс на осминафинал, Камата извади надгробен камък за вечния съперник на любимия му Барселона.

На него пишеше "RIP" (Да почива в мир) над емблемата на 13-кратния шампион на Европа.

Случи се в студиото след края на двубоя, предаван по телевизионния канал "Унивижън", за който работи Стоичков в САЩ и Мексико.

Българинът разговаряше с водещия на студиото, докато на екрана седеше резултата от мача в Мадрид, а в краката на Христо седеше обидната "плоча".

Снимка от въпросния момент в студиото "плочата" се появи в Туитър профила на "Унивижън". Малко по-късно носителят на "Златната топка" гордо позира с подигравката за отделен фотос, който взриви социалните мрежи.

Часове след случката, Христо отново изригна в социалните мрежи и изкоментира публикация на Томас Ронсеро, известен анализатор и топ перо на мадридския в. "Ас".

Болният фен на Реал написа, че подкрепя вече Порто в Шампионската лига, тъй като там играят доказани мадридисти като Икер Касияс и Пепе.

"Реал ме отвращава", появи се под публикацията отговор в Туитър от Христо Стоичков. Не е ясно обаче дали това е официален профил на българина.