Христо Стоичков ще бъде един от главните герои при представянето на Лионел Меси като футболист на Интер (Маями).

Аржентинската звезда най-сетне подписа договора си със своя нов клуб, чиято продължителност е до 2025-а.

Разбира се, изцяло в духа на традициите отвъд океана, Меси не може просто да бъде представен със снимка как подписва договор и позира с фланелката на новия си клуб, както правят в Европа.

От Интер (Маями) са решили това да се случи с грандиозно по думите на организаторите шоу, на което освен Меси, ще бъде представен и неговият добър приятел и дългогодишен съотборник в Барселона - Серхио Бускетс.

А като човек, свързан с Барселона и живеещ в Маями, сякаш бе логично и Христо Стоичков да има своята роля в тази церемония, която обаче все още се пази в тайна от организаторите.

Шоуто ще се състои тази нощ, а организаторите не разкриват никакви подробности около сценария, а просто се заканват, че представянето ще бъде невиждано до този момент.

Иначе часове по-късно се предвижда Лионел Меси да даде своята първа обширна пресконференция като играч на Интер, а ден по-късно аржентинецът ще бъде част от специална открита тренировка.

Първата възможна дата за негов дебют ще е на 21 юли, когато Интер играе срещу мексиканския Крус Асул за Купата на лигата, която включва клубове от Канада, САЩ и Мексико.