Станимир Стоилов говори отново за разочарованието от отпадането на Левски от малтийския Хамрун в Лигата на конференциите.

"Сините" загубиха с дузпи на свой терен и отпаднаха, а Стоилов говори по темата като част от брифинга му преди утрешното домакинство срещу Хебър в първенството.

Левски приема новака в елита от 21,45 часа на своя стадион, а срещата ще се предава по Диема спорт.

"Преживяхме трудни десет дни. Опитахме се през този период да съхраним най-вече емоционално играчите. Да няма излишни нерви и да успеем да вървим напред - каза Стоилов. - Във футбола нямаш много време за радост и съзерцаване, защото следващият мач идва бързо и ти дава възможност да се поправиш, когато си допуснал грешка.

Разбира се, тази грешка не е така лесно поправима, тя ще се поправи евентуално след доста месеци, но сега трябва по най-бързия начин отборът да се концентрира върху първенството. Сега играчите трябва да заслужат любовта на феновете.

Николай Михайлов е здрав и няма проблеми. В утрешния мач на вратата ще бъде Пламен Андреев.

Ние не преливаме от добри играчи. Но ако постъпят оферти, ще бъде продаден даден футболист. Но трябва да е оферта, която ще устройва клуба.

Нямам притеснение от спад в посещаемостта. За феновете е нормално в тях също да има разочарование. Но в левскарството любовта надделява над болката.

Само с подкрепа и присъствие можем да вървим всички заедно напред. Отборът не може без своите привърженици. Основният стожер, който държи Левски и помага да се държи клуба, е привържениците.

В деня след отпадането от Хамрун аз лично се обадих на президента на ПФЛ Атанас Караиванов и му казах, че сме готови да изиграем отложените мачове, когато те преценят. Или когато нашите противници искат - през три дни, през четири дни, няма никакво значение. Ние сме готови да ги изиграем."