Станимир Стоилов ще остане начело на Левски, въпреки появилите се вчера неофициални информации, че той ще се оттегли от треньорския пост.

Въпросните информации се появиха заради изстреляна от Стоилов реплика след мача между Лудогорец и Левски, че се маха от българския футбол.

Както и се предполагаше, репликата е изстреляна в момент на ярост, а след преосмисляне, Стоилов все пак ще остане на поста. Той ще говори повече по темата днес от 16 часа на стадион "Георги Аспарухов".

С "Напускам българския футбол, но оставам в Левски, заради привържениците, които не изоставиха клуба. Затова аз няма да ги изоставя", Стоилов анонсира своя брифинг.

Причината за разигралата се ситуация с него бе скандал точно след края на мача между Левски и Лудогорец (3:2), който безспорно бе най-силният за "сините" от няколко години насам.

Тогава край тъчлинията настана суматоха, а гневният Стоилов едва бе удържан от своите състезатели и хора от щаба на Лудогорец. От телевизионното излъчване обаче не стана особено ясно какъв точно е поводът за това избухване.

Вероятно всичко ще се изясни днес от 16 часа.