По инициатива на Станимир Стоилов, Левски отмени насрочената за утре пресконференция, на която "синият" треньор трябваше да седне редом до мажоритарния собственик Наско Сираков.

Това бе обявено официално на клубния сайт, а новината все повече засилва слуховете за раздор по високите етажи на Левски.

Още преди дни Стоилов загатна, че няма какво да каже на подобна пресконференция, а в две различни изяви пред медиите, Наско Сираков и изпълнителният директор Ивайло Ивков отправиха обвинения един срещу друг.

В същото време колегите от "Тема Спорт" разкриват, че на брифинг без камери и микрофони, самият Ивков е показал, че действително в клуба е имало оферти за играчи на стойност няколко милиона лева.

Преди седмица Ивков каза, че Сираков еднолично е отказал тези оферти, а пък мажоритарният собственик от своя страна определи това като лъжа.

Ивков е показал оферта за 1,8 милиона евро от Брьондби за Хосе Кордоба, както и оферта от 2 милиона евро за панамския национал от руския Сочи, която обаче е била отказана по съвет на родни банки, защото собственикът на руския клуб е санкциониран по закона "Магнитски".

Освен това е имало и оферта за Андриан Краев от Унгария, която е била на стойност 600 000 евро.