Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов подходи философски след 0:0 срещу Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите.

Равенството донесе първа точка на българския тим в групите, но "армейците" изтръпнаха в последната минута на продължението, когато получиха гол, който бе отменен заради нарушение в нападение.

"Перфектно изигран тактически мач срещу един много добре научен отбор. Нека не забравяме, че те градят отбора си вече четири години. Мисля, че и ние, и те имахме шансове и мачът бе равностоен. Късметът ни избягваше при корнерите и затова не вкарахме гол, въпреки че имахме възможности", каза Младенов.

"Започнахме да ставаме по-бавни през второто полувреме. В един момент пуснах Амос, защото губехме средата на терена. Аз имам едно правило - ако не можеш да спечелиш, нека не губиш. Георги Йомов и Йоан Баи допуснаха много брак по двете крила. Трябва обаче да се поучим от такива мачове", завърши Младенов.

Легендарният нападател на "армейците" също така отчете, че футболистите му са отпаднали физически през втората част и това е довело до решението му да пусне дефанзивния халф Амос Юга в края, за да затвори мача.