Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов видимо бе недоволен от продукцията на своя отбор по време на мача с Виктория (Пилзен) в Лигата на конференциите, който бе загубен с 0:2.

Младенов отказа да протестира за първия гол, който падна от засада и намери вината в своите футболисти, които според него са играли много мудно и са дали прекалено голям респект на съперника.

"Първите 20 минути бяха важни. Дадохме прекалено голям респект на противника. Трябваше да покажем агресия и контрол, но не ги демонстрирахме.

Стремим се да играем доста по-бързо. Бяхме изключително мудни в подаването и в разиграванията. Нормално е да има напрежение. Имам своите изводи.

В София имаме своите шансове. Бяхме мудни и стояхме далеч от противника. Голът е гол и вече зачетен. Трябва бързо да си направим изводите. В следващия мач трябва да покажем съвсем различна игра.

Трябва да подобрим агресията и контрола на топката в крайната фаза. Когато сменихме схемата на игра 4-4-2, трябваше да играем по-добре.

На резервната скамейка имаме повече младежи, нямаме достатъчно опции. Тибо Вийон все още не е готов да влезе. Не искаме да рискуваме да получи нова контузия.