ЦСКА отпътува за Чехия, където ще се изправи срещу Виктория (Пилзен) в плейофен мач за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Позитивен резултат на "червените" в четвъртък ще им даде добра основа преди реванша в София след седмица.

Отборът на ЦСКА ще може да използва новото си финландско попълнение Томас Лам, който е бил картотекиран в последния момент.

Стойчо Младенов заяви, че не се притеснява от противника и иска да победи още в първия мач.

"Разузнали сме противника, има детайли, които са впечатляващи като качество. Много балансиран отбор. Надявам се да им противодействаме, а и в офанзивен план да действаме и да нанесем кинжален удар. Имаме способността и качествата да отбележи гол, а защо не и да победим.

Знаем евентуалния състав на Виктория, както и те за нас. Няма тайни между двата отбора. Ние с треньора им пък се познаваме и няма с какво да се изненадаме. Познавам сегашния отбор на Виктория Пилзен. Знаем чешкият футбол на какво ниво е. Те са много агресивен и стойностен отбор, няма какво да се лъжем.

Към всеки противник се отнасяме с нужното уважение. Знаем силните им страни, много са добри в нападение, при статичните положения. Надявам се да им противодействаме правилно и да извлечем максимума от този мач.

Тибо Вион е с нас. За съжаление нещата при Мено Кох са зле - отива на операция. Варела продължава да се възстановява. Томас Лам още не е готов и на нивото, на което го искаме. Направили сме програма за него. За септември месец ще е готов наравно с Варела и ще можем да разчитаме на 100% на двамата", заяви Младенов.