ЦСКА стартира своята зимна подготовка, която днес и утре ще се състои от изследвания и тренировки на клубната база в Панчарево, след което отборът ще замине за Турция.

Там подготовката ще е на два етапа в Алания и Белек, като ще продължи до 1 февруари, преди "червените" да се приберт на родна земя.

В специално обръщение към феновете чрез клубния сайт, терньорът Стойчо Младенов заяви:

"Искам да пожелая преди всичко здраве на всички, нека 2022 г. бъде много по-успешна за всички нас - и в личен, и в професионален план.

Надявам се, че всички футболисти ще се върнат здрави от ваканцията и ще могат да стартират пълноценно тренировъчния процес още от първия ден. Мено Кох вече е напълно възстановен и стартира подготовката наравно с всички останали.

На лагера в Турция очаквам да подготвим футболистите по най-добрия начин, за да стартираме пролетния дял от първенството с победа срещу Локомотив (София). Надявам се тези ротации, които правихме през есенния полусезон, да бъдат много по-успешни през пролетта.

Всеки футболист ще получи своя шанс и вярвам, че всеки ще се възползва от него. Трябва да извлечем максимална ползва от предстоящите контроли срещу съперниците по време на лагера"