Стойчо Младенов изригна и публикува позиция на личния си сайт, след като тази сутрин в пространството се появи информация, че е поискал седемцифрена неустойка и куп неизпълними гаранции, за да стане треньор на ЦСКА.

Наставникът на Кайсар (Казахстан) всъщност изобщо не е сред вариантите на ръководството да води отбора в този момент, въпреки че е фаворит на немалка част от феновете.

Преговори между клуба и треньора не е имало, както става ясно и от публикуваното обръщение от Младенов на неговата страница http://stoycho-mladenov.com/.

"Уважаеми армейци,

За пореден път ставам жертва на жълти новини в доброжелателни медии. От 2 години не съм разговарял с човек от ръководството на ЦСКА. Странно как тези медии разбраха каква неустойка съм искал, без да е имало преговори. Собствениците на ЦСКА могат да го потвърдят, ако желаят.

Явно някои около любимия ми клуб твърде много се страхуват дори от сянката ми. Пет години съм далече от ЦСКА, не съм спирал да работя и дори в момента готвя моя тим "Кайсар" за следващия мач. Това е цялата истина.

А вечната НЕистина остават приказките за комисионни, която почти две десетилетия никой не доказа. Поне 90 процента от феновете на "Българска армия" знаят всичко за Стойчо Младенов и им благодаря за подкрепата!

Пожелавам успех на ЦСКА в Рим!"

В същото време фаворит за треньор на "червените" остава Златомир Загорчич, който вече е водил няколко разговора с ръководството на ЦСКА.

Друг кандидат за поста е Любослав Пенев, в момента начело на Царско село.