Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е на същото мнение с този на Левкси Станимир Стоилов, че мачът между двата отбора е трябвало да се играе утре.

Срещата на "Васил Левски" завърши при 0:0 до голяма степен заради тежкия снеговалеж над столицата, но Младенов съжалява за многото пропуски на неговите футболисти.

"За мен това е лоша организация за мача. Ние трябваше да крещим за червена топка и за червени линии. Всичко това оказва влияние и стана много по-трудно.

Нямахме нужния късмет, за да вкараме и да победим. Иначе ситуациите ги имахме. Три чисти голови положения, както и чиста дузпа срещу Турицов, неотсъдена. Критерият беше различен при идентични ситуации.

Ние това си говорихме и с Мъри - каква беше ползата да се играе днес? Можеше да се проведе дербито утре. Всички очаквахме един добър футбол, а първото полувреме времето и теренът ни принудиха да играем по този начин. След почивката, когато изчистиха терена, започнахме масирано да играем в половината на съперника. Те разчитаха само на контраатаки, докато ние имахме 3 стопроцентови положения. Когато се срещат тези два отбора, трябва да вкараш дори и да имаш само една ситуация. Това е мачът на мачовете! Те може да са доволни и да се радват, но ние трябва да съжаляваме.

Ние няма да се откажем от борбата за титлата. Гонитбата продължава, ние не губим самочувствието, че можем. Имаме и директен сблъсък, а и те имат мачове, в които могат да загубят точки, ако се играе честно", заяви Младенов.