Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от представянето на своите възпитаници срещу Ференцварош, но посочи причините за поражението с 1:2

"В един момент, необяснимо защо, им дадохме инициативата. Говоря за началото на второто полувреме, докато ни вкараха гол. После взехме ивнициативата, но вече бе 2:1. Чак като ни вкараха гол, тогава започнахме да владеем топката, което можем и искаме. През първото полувреме също владеехме инициативата, но отново след допуснато попадение. Като цяло нелош мач. Имаме известни слабости. В сравнение с предишния мач срещу Локо Пд бяхме по-добре в дефанзивен план. В атака имахме острота и положения. Мачът е отворен. Ференцварош победи, но в Разград ще направим всичко възможно да ги елиминираме.

Но 2:1 е все пак победа. Ще търсим по-изразителна победа, защото ако ни вкарат гол, ще бъде по-сложно. Убеден съм, че в Разград ще вземем нужното", каза Стоев, след което обясни защо остави Марселиньо на пейката.

Марселиньо е важен играч за Лудогорец, но когато е свеж. Когато не е, се губим по терена и то в дефанзивен план. Надявам се колкото играе, 15-30 минути, да е този Марселиньо, който познаваме", заяви Стоев.