Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев бе видимо разочарован от поражението с Ференцварош (2:3), което сложи край на кампанията на отбора в Шампионска лига.

Стоев е категоричен, че няколко ключови момента лишиха разградчани от успеха и че унгарците са вкарали в единствените си ситуации:

"За отпадането имаше ключови моменти. Айде да кажем първия гол дойде от статично положение, макар да ги тренираме. Вторият гол стана след поредица от грешки. След това вкарахме един гол, върнахме се в мача. Но след това ключов момент беше изпуснатата дузпа. Малко или много 2:2 ти дава увереност, че може да промениш нещата. И разбира се, третият гол стана с малко нещастен рикошет. За съжаление, се получи. Имаха ситуации нашите играчи, опитваха се. Даже си мисля, че на Ференцварош това им бяха ударите. Добра успеваемост имаха, а при нас това не се получи.

Редица обстоятелства нарушиха дефанзивната ни постройка. Имаше някои факти, които нарушиха баланса в дефанзивен план. Какво да ви кажа? Направихме грешки, наистина. Ако не ги бяхме направили нямаше да е такъв резултата. Стремежът ни е да изчистваме грешките. Защото вкарваме голове, но допускаме много грешки. То се виждаше, че след изпуснатата дузпа му падна гарда на Швиерчок и трябваше да бъде заменен.

Сега трябва да направим нужното, за да сглобим отбора за следващата среща. В дефанзивен план нямаме особен избор, малко ще е трудно да се сглоби, но ще се опитаме. Ние не можем да си позволим да наведем глави и да клюмнем. Ако искаме да продълживм в Лига Европа, трябва да се стараем да върнем баланса в дефанзивен план".