Главният мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов, използва профила си във Фейсбук, за да коментира изненадващата треньорска смяна в клуба.

Бруно Акраповчи бе заменен от Любослав Пенев точно преди полуфиналните сблъсъци срещу Лудогорец за Купата на България.

В интервю веднага след уволнението си, Акрапович заяви, че със сигурност е щял да донесе Купата на "Българска армия", а за уволнението му не е била посочена конкретна причина. Той също така сподели, че още от първия ден му е било заявено, че няма да отговаря за селекцията в клуба.

Стоилов, който лично е съобщил на Акрапович за освобождаването му, публикува пост в социалните мрежи, а ето какво гласи той:

"Мисля, че след днешните интервюта на Бруно е редно да се уточни следното:

Поставена му е цел Купа и Шампион, ако стане 2 ри понеже си знаем номерата в смешното ни първенство и вземе купата договора автоматично му се удължава, без коментар за играта и резултатите на отбора след зимната подготовка. Всичко е минало, благодаря му за свьршеното в ЦСКА и му желая успех!

п.п И да уточня друго...че се видях лично с него очи в очи и му съобщих, че вече не е треньор на ЦСКА , а не както се спекулира днес , съм му казал по тел....мн неточности станаха вече"