Нюкасъл е обратно в групите на Шампионска лига след 20-годишно чакане, а това съвсем очаквано доведе до истинска истерия сред феновете на тима, които са сред най-многобройните в Англия.

A това ще се случи по изключителен начин, защото жребият отреди Нюкасъл да се завърне в най-силния клубен турнир в света с гостуване на един от емблематичните за футбола стадиони - "Сан Сир".

Тази вечер Нюкасъл гостува на Милан, а съвсем очаквано още от вчера хиляди "свраки" заляха улиците на икономическата столица на Италия.

А както добре знаем, когато няколко хиляди ентусиазирани английски феновете поемат към европейско гостуване, новините не липсват.

За щастие до момента всичко преминава с колоритна и забавна атмосфера, без хулигански прояви и проблеми, като дори неприятното дъждовно време над Милано, не успя да помрачи настроението на свраките.

Из централните улици на града се изпива солидно количество бира, а най-почерпените "свраките" решиха да пробват дали плочките и паважът из града стават за пързалка, като отговорът бе положителен.

Вижте паметните мигове на Нюкасъл в Шампионска лига отпреди 20 години тук >>>