ЦСКА официално обяви, че се разделя с четирима от чуждестранните си футболисти. Става дума за Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнан Анита. Албентоса и Соломон-Отабор играеха редовно, докато Давидов и Анита почти не записаха минути по време на престоя си на "Българска армия".

Междувременно стана ясно, че всички играчи и членове на спортно-техническия щаб са били тествани за COVID-19. В следващите дни на същото ще се подложат и всички от администрацията на "армейците".

Испанският защитник Албентоса записа 15 мача в родното първенство и още 3 в Лига Европа. Английското крило Отабора игра в 14 двубоя за ЦСКА в България и в още един в Европа, докато Давидов, известен като "Руския Меси" изигра едва 51 минути в три мача. Холандецът Анита е последен на опашката със скромните две срещи, в които обаче има повече време на терена от Давидов - 119.

За футболистите на Милош Крушчич предстоят и пълни медицински изследвания, след което те ще започнат тренировки в петък, спазвайки всички правила за безопасност.