Лудогорец претърпя тежък удар с новата скъпа звезда в нападението си.

Става въпрос за Куадуо Дуа, който пристигна в Разград за сериозната съма от 3 милиона евро и имаше за цел да замести продадения Игор Тиаго в центъра на атаката.

Но нещата се обърката сериозна, защото след дебюта си в лесното 5:0 срещу Лудогорец, където Дуа изпусна дузпа, бившият младежки национал на Швейцария изигра само седем минути срещу Олимпия (Любляна) и се контузи.

Той напусна терена принудително, а днес преди заминаването за отбора за Любляна, спортният директор Козмин Моци обяви, че е претърпял операция.

Интервенцията е извършен в Португалия, като Дуа ще отсъства от терените в продължение на поне два месеца.

Тежък удар за Лудогорец, който плати 3 милиона евро за играч, на който няма да може да разчита в най-важните европейски мачове.

Иначе Козмин Моци добави:

"Заслужавахме да победим в първия мач. За съжаление, не успяхме да вкараме ситуациите, които имахме. В Любляна ни очаква съвсем различен мач. Както винаги, вярвам, че можем да ги отстраним. Трябва да излезем и да се борим от първата до последната минута. Искаме и очакваме да доминираме. Лудогорец никога не е излизал да се защитава.

Ако играем агресивно и както трябва, ще ги остраним. Те са домакини, ще имат подкрепа от феновете и ще излязат да играят по-атакуващо. Мачът с Балкани беше в Разград, подкрепата от феновете помогна. Тези момчета, които играха на "Олимпико" и в Севиля пред 40-50 000 души от трибуните, не трябва да са под напрежение", каза още той.