Левски ще обяви два сериозни спонсора през октомври, обяви Константин Папазов по време на днешния турнир в памет на легендата Сашо Костов.

"Смятам, че Левски е много близо до генерален спонсор. Бягаме като дявол от тамян от повече информация, защото сме водили разговори с доста сериозни компании през последните 4 месеца. Нещата да не са се случвали няма външни фактори, които да влияят. Има обективни световни икономически проблеми.

Сигурен съм и съм убеден, че в месец октовмри Левски ще има не един, а два сериозни спонсора. И генерален, и втори - пак сериозен", каза Папазов.

Вторият най-голям акционер в Левски след Наско Сираков, разкри как се издържа клуба. "Приходите ни са от карти, от продажба на телевизионни права, от продажбата на Иван Горанов. С две думи: нямаме огромни приходи. Благодаря и на "Палмсбет". Не са важни параметрите, а някой да ти подаде ръка, когато ти е трудно. Техните пари ни помогнаха да купим екипите за магазина. Така че всеки един, който ни е подал ръка, трябва да сме благодарни.

Много малки и два-три големи рекламодатели ни трябват, за да може Левски да се стабилизира.

Левски ще е първият клуб в България, който ще покаже, че феновете могат да гарантират един бюджет от 2,5-3 млн. на година чрез всички инициативи, които вече ги знаете", заяви още Тити.