Баскетболният специалист Тити Папазов, който се бори за спасението на футболния Левски, за пореден път коментира неясното бъдеще на клуба.

Този път той бе гост в предаването на Крум Савов по 7/8 ТВ, където разказа за разговорите си с Васил Божков и плановете си за бъдещето на Левски.

Часове преди гостуването му, стана ясно, че мажоритарният пакет акции на клуба вече са в България, като утре сутрин Божков ще обяви на кой ги предава.

"Акциите са ключов момент за спасението на Левски от фалит. В нито един разговор, Васил Божков не е поставял условия пред мен. Проведохме доста разговори. Бях се притеснил леко днес вече. Казах му, че хората до девето коляно няма да забравят, че е човекът, затрил Левски. Оттогава ми каза, че ще върне акциите.

Няма да спасявам Левски през държавата. Нека забравим комплексите си собствениците да се научат да харчат с това, което разполагат. Приходите на отборите от ТВ права и приходите от билети могат да стигнат до 40%, ако се спечели доверието на цялата "синя" общност. Феновете могат да изкарат парите на стадиона. Като покажат на бъдещия работодател своята любов. Не искам пари, искам масовост!

Оставете ме да бъда луд! Видях нещо, което няма да ме спре. Това са тези 45 дни. Хората се мобилизираха и събраха 1 750 000 лева. Гордея се! Виртуалните билети за Лудогорец, ако не са доказателство за любов. Тези 11 000 купили си билетите, трябва да ги направим 75 000 с прозрачно управление.

Фенът на Левски може да издържи 11 години да няма титли и купа. И още 11 може да издържи, ако управлението е правилно. Левски е идеология, а не комплексарщина. Никой не ме е викал утре нито в 8, нито в 9. Не се притеснявам, ако съм бил част от някаква схема, важно е Левски да бъде успешен.

Ако аз имам присъствие в управлението на Левски, категорично искам от държавата да построи "Герена". Държавата с това може да помогне и никой няма да се сърди. Никой не може да ме спре, ако хората последват моя пример. Парите се правят. Парите са вестници, стига да знаеш къде да се абонираш", сподели Папазов.