Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов заяви, че "тъмни сили се опитват да се домогнат до Левски", визирайки футболния клуб.

Папазов бе попитан за видеозаписите от проведената в неделя среща на Сдружението "Левски на левскарите" и думите на изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков, че възнамерява да съди членове на Надзорния съвет на "сините".

"Искрено се надявам да не съм аз", каза Константин Папазов, който е бивш член на Надзорния съвет на футболния Левски.

"Каквото и да кажа ще бъде малко. Те сами показаха какво представляват. За прехвърлянето на акциите всичко от А до Я е моя режисура. На 10 юни в знак на благодарност Наско Сираков каза, че ми прехвърля 35 процента от акциите. Той има биволско спокойствие. Убеди ме и мен да се правя на луд. Да знаят, че всичко е свършено. Ако с нещо съм горд за двете години, в които бях в Левски, то е договорът с "Палмс бет", който е моя и на Наско Сираков заслуга.

Подписахме за 70 процента над офертата. "Палмс бет" е реалният спасител на Левски. От 2014 година тъмни сили се опитват да се домогнат до Левски. Сираков е онкологът, който отстрани тези ракови образувания. Спокоен съм, че Левски има изключителен хоризонт", заяви още Папазов по повод футболния клуб.

Тити, в качеството му на треньор на баскетболния "Левски", участва в обща пресконференция с колегата си в ЦСКА Росен Барчовски. Поводът е завръщането на вечното дерби в баскетбола, а първото издание след 13 години пауза е в понеделник от 19 часа.